Ha még nem követed Jézust…Miért.Jézus: Miért beszélnek róla olyan sokan? Miért pont ő változtatta meg a történelem menetét? Miért tőle számítjuk az időszámítást? Miért hiszik olyan sokan, hogy pont Ő Izráel Messiása? Miért lesznek mások ingerültek, ha szóba kerül? Miért nem kerülhetjük el, hogy állást foglaljunk róla?

Ebben a menüpontban Róla tudhatsz meg többet.

Járjunk együtt: Lehet, hogy már sokszor hallottál Róla, ismered történeteit, nagy mondásait, de mi lenne, ha személyesen megismerhetnéd Őt? Lehet, hogy összekavarodtál, csalódások értek, elsodródtál, vagy csúf dolgokat tapasztaltál az Ő nevében. Bárhonnan indulsz is, tedd meg velünk az első lépéseket!

Ebben a menüpontban “Együtt járunk” a keskeny úton.

Zsidónak lenni: A zsidó vallás, a zsidó élet különféle mozzanatai, gondolatai, ahogyan mi látjuk azokat. Miért fontos tudnunk, hogy Jézus zsidó volt? Van ennek valamilyen jelentősége? Létezik Isten előtt olyan, hogy választott nép? És akkor mi van a többiekkel? Mi a szerepük az ünnepeknek, imádságnak, parancsolatoknak? Aki többet szeretne tudni a Judaisztikáról, kiváló rabbik könyveit és előadásait is választhatja. Mi mindezeket Jézus követése felől vizsgáljuk.

Ebben a menüpontban a Zsidó életről, szokásokról olvashatsz, Jézus tanítása fényében.